Hvordan lage pavlova

Pavlova er en herlig, luftig marengskake. Pyntet med flaggets farger som den er, passer pavlova perfekt til 17. mai.

Dette trenger du:

  • 4 eggehviter
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ss maizena
  • 2-3 ss sukker
  • 3 dl vaniljekrem
  • 300 g bær
Trinn 1: Marengs
Sett stekovnen på 200 grader.
Skill eggehviten fra plommen. Visp eggehviten og tilsett hvitvinseddik/eplecidereddik. Stivpisk.

Trinn 2: Tilsett maizena og sukker
Bland maizenamel og sukker. Visp dette forsiktig inn i marengsen.
Trinn 3: Sirkel
Tegn en sirkel på et bakepapir. Ha marengsmassen i sirkelen. Sett kaken i ovnen og skru ned fra 200 til 100 grader. Stekes i ca 50 minutter.

Trinn 4: Pynt med krem
Pisk kremfløte og sukker. Tilsett vaniljekrem. Ha marengsen over på fat, og pynt med krem, bær og frukt.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)