Klar for 17. mai? Disse flotte festkakene må du bare se!

Lurer du på hvilken kake du skal lage til feiringen av 17. mai? Her får du tre flotte oppskrifter på festkaker fra Det søte liv som du kan lage i en fei!

 

1. Vaniljemarengskake til 17. mai

Foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Dette er den ultimate 17. mai-kaken, som består av vaniljemarengs, pisket krem og masse friske bær. Vaniljemarengsen lages ved å blande vaniljekrempulver i marengsmassen. Vaniljekrempulveret bidrar både til å stabilisere marengsen og til å gi kaken en nydelig vaniljesmak. Bruk en blanding av jordbær, bringebær og blåbær for å få en vakker kake i rødt, hvitt og blått!
 –
Foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Kaken ser hvit og vanlig ut på utsiden, med når du skjærer i kaken kommer “wow”-effekten frem! Denne flotte kaken er satt sammen slik at hvert kakestykke ser ut som et norsk flagg. Imponer gjestene dine med denne kaken, som slett ikke er vanskelig bare du følger instruksjonene nøye.
Foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ok da, hvis du har veldig dårlig tid, så skal det faktisk ikke mer enn litt kakestrøssel til for å forvandle en sjokoladekake i langpanne til en festlig 17. mai-kake. Flaggstrøssel i rødt, hvitt og blått fås kjøpt i de fleste matbutikker og kjøkkenutstyrsbutikker rundt 17. mai-tider. Denne sjokoladekaken er utrolig myk og saftig og blir raskt barnas favoritt på nasjonaldagen!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!