Kreative pengegaver: 4 smarte idéer

Aldri mer kjedelige pengegaver

Å gi bort en konvolutt med penger i gave kan være fryktelig kjedelig når du skal gjøre stas på bursdagsbarnet, brudeparet eller konfirmanten. Men du kan enkelt gjøre en pengegave noen hakk mer spennende å gi bort ved å brette pengene på kreativt vis.

Vi har testet flere ulike metoder å brette sedler på, og ønsker å tipse deg med oppskrifter for hvordan du også kan lage disse selv.

Her kan du se fire forskjellige måter å brette pengesedler på, som er fin å feste på både blomster, kort og gaver. Du kan enkelt variere i summen på sedlene, og pynte opp med mynter i tillegg. Hvilken har du lyst til å prøve deg på?

Stilige skjorter av penger

Disse skjortene er slett ikke vanskelig å lage selv, men kommer helt klart til å imponere mottakeren av gaven.

Vakker sommerfugl av penger

Lag en vakker sommerfugl av pengesedler du fester på et kort, eller som du kan ramme inn. Brett vingene av sedler, og lag kroppen av mynter.

Søte enhjørninger

Brett sedlene til søte enhjørninger. Perfekt å gi bort i bursdagsgave eller til konfirmasjonen. Kombiner med enhjørninger av vanlig papir, og fest på en piperenser.

Bonus! Se denne flotte pengegaven til brudeparet

Jannicke Eriksen utfordret seg selv til å lage noe helt spesielt av pengene brudeparet ønsket seg til oppussing av kjellerstue. I en boks har Jannicke på finuerligvis brettet penger og innredet “kjellerstua” i boksen med artige detaljer. 

Har du laget kreative pengegaver? Del gjerne med oss i vår Facebookgruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips”. Bli medlem her.

Populære emner: Konfirmasjon Lag-det-selv Gavetips Fest Høytid

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!