Kunsten å trekke om gamle møbler

 Foto: Sissel Bygnes Dyrland

Se hva Sissel gjorde med den gamle stolen før du vurderer å kaste dine møbler på dynga.

Sissel Bygnes Dyrland delte dette flotte prosjektet med oss i vår store Facebook-gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips“, og vi ønsker gjerne å dele det flotte resultatet videre med dere lesere.

— Dette var hobbyen til min mann og meg i 10 år, forteller Sissel.

Er du ikke medlem i gruppen? Bli medlem du også, og del dine kreative prosjekter med oss.

Her har hun og mannen tatt fatt på en gammel og slitt lenestol de gjerne ønsket å ta vare på. Stolen hadde flott design, men stoffet og treverket skrek etter fornyelse.

— Vi har malt treverket, skiftet ut vatt under stoffet, montert på helt nytt stoff på stolen, sydd ny pute i stolen og agt inn nye fjører I setet, forteller Sissel.

Resultatet er fantastisk. Stolen gikk fra å være utdatert og sliten, til moderne og elegant. Her er Sissel sine tips til andre som vil trekke om møbler:

— Puten lager du mal av det gamle stoffet, og syr det likt som det gamle trekket, med glidelås bak. Alt annet blir festet med stiftemaskin, for møbler. Som igjen må skjules av en møbelsnor som lages, eller på andre møbler, skjules stiftene av pyntespiker med runde hoder på, forteller Sissel.

LES OGSÅ: Se hvordan Helenes gamle furukommode ble til stilig hundehus!

 Foto: Sissel Bygnes Dyrland

Se det flotte resultatet på neste side ->

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #GJØR DET SELV  #GJENBRUK  #LAG DET SELV  #LAG DITT EGET INTERIØER #DIY-INTERIØER  #INTERIØERTIPS  #HUS OG HJEM  #OPPSKRIFT

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!