Her lager hun et sunnere snacks-alternativ. Resultatet? Selv jeg sikler nå!

Foto: YouTube

Yay, endelig ble det fristende å spise squash!

Som den store mat-skeptikeren jeg er, finnes det mange grunner til å la være å spise en bestemt matvare. Noen ganger er konsistensen helt feil, andre ganger er det lukten som gjør at jeg nekter. Det hender også at jeg tror jeg ikke liker noe, før jeg i det hele tatt har smakt på det. Slik er det med squash. Den har jeg bevisst unngått fordi jeg fryktet jeg ville forvente agurksmak og så bli skuffet over å finne ut at den smakte noe ganske annet. Egentlig er det synd, for den er jo ikke usunn. Tvert imot. Kostfiber, folat og vitamin C er noe av som denne herligheten er full av.

Folk som har spist squash kan også fortelle at den egentlig ikke smaker noe spesielt i seg selv, men det måtte sterkere lut til for å overbevise meg. Denne oppskriften, for eksempel.

Squash ChipsFoto: YouTube

Det var med lave forventninger jeg forsøkte meg på denne i går, men jeg kan berette at dette var veldig godt!
Så om du ellers liker squash, vil du elske dette! Og om du ikke har noe forhold til squash, er det på tide å stifte bekjentskap med den. Hilsen skeptisk.no, eh.. Kreativeideer.com!

Slik lager du godtbitene av squash:

video

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!