Dette er plagget alle introverte kommer til å drømme om!

Foto: Boredpanda.com / Ruth Grace

Via boredpanda.com

Ok, folkens, DETTE trenger vi.

Jeg vet ikke med deg, men jeg føler ofte et behov for å stenge ute både lyd og synsinntrykk. Til nå har jeg ignorert dette behovet, eller til nød hatt på meg en lue jeg kan trekke ned dersom jeg for eksempel er på kino.

Dette plagget, “Leave me alone sweater”, løser dette problemet. Har du en slik, kan du være trygg på at omgivelsene lar deg være i fred, og du skjermer deg selv, om enn på en lite diskret måte.

Ruth, som står bak denne kreative genseren, sier selv at dette plagget ikke akkurat er praktisk, men det forteller resten av verden at du ikke vil forstyrres. Et såkalt statement–plagg, det her, altså.

Foto: Boredpanda.com / Ruth Grace

Du må ikke på død og liv snurpe igjen på toppen, for du kan naturligvis bruke genseren som hvilken som helst genser.

Foto: Boredpanda.com / Ruth Grace

Vi liker nok imidlertid genseren best når den er hermetisk lukket. Ganske kult hvis du for eksempel er en introvert type som ønsker å gjemme deg litt. Samtidig kan du oppnå det stikk motsatte, fordi denne genseren garantert tiltrekker seg oppmerksomhet.

Men det vil du jo ikke få med deg, da. Vi nevner heller ikke et par praktiske utfordringer, nemlig mangel på sikt og luft. Slike detaljer kan vi ikke plukke på når vi møter en så god idé som dette.

Foto: Boredpanda.com / Ruth Grace

Vil du vite mer om genseren og Ruth som står bak? Hun finner du HER. Er du også nysgjerrig på hvordan du lager en slik genser?  Da trykker du HER!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)