Slik har du neppe spist påskelammet før

 Foto: Fru Timian

Slik lager du langstekt lammebog!

Lammebogen egner seg veldig godt til langsteking. Bogen er forbeina og skulderen på et dyr, og her sitter det masse godt kjøtt som blir supermørt når det får noen timer i varmen. Det har en del marmorert fett i seg, som bidrar sterkt til å lage den gode smaken på det ferdige kjøttet!

Foto: Fru Timian 

 Foto: Fru Timian 

 Foto: Fru Timian 

En lammebog er ganske mye mindre enn et lår, så det egner seg om det ikke er så mange som skal mettes. Du kan også bruke et lammelår til samme oppskrift. Beregn minst 1 time lengre steketid da.

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften her!

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT  #FRU TIMIAN  #BAKE  #KAKER  #LAG DET SELV  #PÅSKE

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)