På avstand kan det være vanskelig å forstå hva denne rariteten er. Bli med på innsiden av den spesielle svenske hytten i Värmland! 

 Foto: Agentur Fastighetsförmedling

 

Kanskje den råeste hytta vi har sett

Drømmer du om varme sommerdager i de mørke svenske skoger, med badestamp og egen flytebrygge? Nå har du sjansen til å kjøpe denne spesielle hytteperlen.

På avtstand ser det nesten ut som et lite kunsverk, men dette er faktisk en parktisk hytte plassert i vakre Årjäng i Värmland, i Sør-Sverige.

Det spesielle byggverket er nå til salgs på Finn.no og kan bli din for 1 975 000 svenske kroner, som tilsvarer rundt 1 815 000 norske kroner.

Med en kjøretur på et par timer fra Oslo kan du besøke hytten som går under navnet Dragspelhuset, en liten arkitektperle signert det hollandske arkitektparet Maartje Lammers og Boris Zeisser.

Hytta ligger ved en liten innsjø vel fem mil fra Halden. Det mest spesielle ved denne hytten er kanskje at det ytterste rommet er bevegelig og kan trekkes inn i hytten. Lokalbefolkningen har derfor døpt hytten Trekkspillhuset.

På grunn av regler om å ikke bygge for nærme vannet, fikk ikke paret bygge det de først drømte om. Drømmen var å bygge på hytten ut over vannet, men måtte finne på andre kreative løsninger da dette ikke er lovlig i Sverige. Det var da løsningen med bevegelige rom kom på bordet, og “trekkspill”-funksjonen ble konstruert for å trekke hytten nærmere vannet.

Men dette er nok ikke den eneste detaljen som vil imponere deg.

 Foto: Agentur Fastighetsförmedling

På innsiden er huset kledd i reinskinn på vegger og tak, og har en imponerende trekonstruksjon. Hytten er en utvidelse av en gammel fiskerhytte ved det vakre vannet, og har fått en matchende rund flytebrygge.

 Foto: Agentur Fastighetsförmedling

– Vi ville gjøre dette sommerferiehuset til noe spesielt, fortalte Maartje og Boris til dagblandet.no som omtalte hytta i 2012.

Huset har et enkelt, men praktisk kjøkken, stue, spisestue, soverom, hems, og et praktisk toalett med dusj på tunet. Her kan du også kose deg en varm badestamp.

Se flere bilder av den spesielle hytten på neste side –>

 

POPULÆRE EMNER

#SPESIELLE HUS  #HUS OG HJEM  #HYTTE  #HJEM OG FRITID

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!