Ryddetipsene du trenger i januar

Klar for å få orden i skuffer og skap?

Januar er en god måned for å få ryddet og organisert i eget hjem. Du har helt sikkert en roteskuff eller roteskap som en gang for alle skulle vært ryddet. Etter jul er du kanskje mer en klar nok for å rydde i julepynt, gavepapir og annet rot etter ferien. 

Vi har testet flere smarte oppbevaringstriks du kan se under her. Hvilken skal du prøve ut? 

Oppbevaring av gavepapir

Syns du det er vanskelig å finne en passende plass til de lange rullene med gavepapir året rundt? Det syns vi også, men så kom vi over et smart tips med denne geniale plastholderen fra Ikea. Den er opprinnelig tenkt til å oppbevare plastposer i, men den kan like gjerne brukes til mye annet. Lim den fast på en skapdør, og plasser lange gjenstander i den. Smart og billig! Se hvordan du gjør det i videoen under: 

Oppbevaring av gavebånd/garn

Få orden på nøster med gavebånd, tråd og garn med dette enkel trikset. Du trenger en liten kurv eller plastkasse med hull, og en passe lang pinne. Tre gavebånd eller garn på pinnen og plasser i esken. Slik kan du dra ut passe mengde med gavebånd og garn uten at trådene floker seg. Perfekt til å sette i skapet igjen, når det ikke er i bruk. Se vår oppskrift i videoen under: 

Rydde vekk julepynten

Lurer du på hvordan du trygt, enkelt og plassbesparende kan oppbevare resten av julepynten til neste jul? Vi har samlet sammen våre 6 beste pakketips til hvordan du unngår floke på lyslenkene og hvordan du pakker ned julekulene uten at de knuses i løpet av året. Se våre smarte tips i videoen under: 

Har du noen smarte rydde tips eller oppbevaringstriks du ønsker å dele med oss? Bli medlem i vår store Facebookgruppe og del dine tips med andre her.

Populære emner:  Smarte tips   Hus og hjem   Gjør det selv   Livstriks   Rydde   Jul

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!