Jannicke overrasket brudeparet med lekker pengegave

Syns du pengegaver er kjedelig å gi bort? Da må du se disse inspirerende pengegavene.

Det kan være ganske kjedelig å motta et gaveønske om penger til bryllup og andre anledninger. Men du kan enkelt gjøre litt stats på pengegaven med å gi bort kontanter på en kreativ måte.

Jannicke Eriksen utfordret seg selv til å lage noe helt spesielt av pengene brudeparet ønsket seg til oppussing av kjellerstue. I en boks har Jannicke på finuerligvis brettet penger og innredet “kjellerstua” i boksen med artige detaljer. Se den kule gaven i videoen øverst i artikkelen!  

– Finnes ikke kunstnerisk, kreativ eller tålmodig, men prøvde meg på et lite prosjekt til brudeparet som ønsket seg bidrag til kjellerstue, forteller Jannicke.

Jannicke Eriksen. Foto: Privat

Aldri mer kjedelige pengegaver: Se også hvordan Silje ga penger til brudeparet

For å lage gaven har Jannicke brukt en rund boks i papp fra Søstrene Grene, og kjøpt passende dukkehusmøbler. Sedlene ble pakket rundt puter i stoler og sofa, og festet med skoletyggis.

Møblene er limt fast til bunn av esken. På “veggen” henger det et bilde av en seddel, og lampen er laget av en femmer, kronestykker, Q-tips og en 50-lapp.

I tillegg til pengegaven har brudeparet her fått små lapper med gavekort på barnepass og hundepass til de skal i gang med å pusse opp kjellerstuen.

Hele den stilige pengegaven kostet rundt 1500 kroner.

LES OGSÅ: Konfirmasjonsgaven som hjelper de unge ut i voksenlivet

Vi er stor fan av kreative pengegaver, og har her samlet sammen flere gode eksempler på kreative gaver med penger. Hvilken er din favoritt? Se flere pengegaver nedover i artikkelen.

Hva med å gi bort søte enhjørninger av penger i gave til en heldig  jubliant eller konfirmant? Se oppskriften i videoen under her. 


I videoen under her kan du enkel bretteteknikk av pengesedler! 

En veldig enkel variant de fleste klarer å lage, som passer perfekt for deg som ønsker å gi bort et vakkert kort.

Del dine beste pengegavetips med oss. Bli med i vår store Facebook-gruppe i dag, og del dine kreative prosjekter med oss!

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #GJØR DET SELV  #LAG DET SELV  #OPPSKRIFT  #GAVER

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!