Ser du hva dette speilet er laget av? Det er så GENIALT!

solspeil_fremhevet

Dette knæsje speilet er laget av noe så enkelt som plastskjeer! Sjekk hvordan du kan lage det, det blir en kul interiørdetalj til påske!

Tekst og foto: Engla Monica Strand / Engla’s kreative verden

For en stund siden handlet jeg inn plastskjeer, og var klar for å lage speil…men…hvordan? Det var det jeg ikke helt visste, men i dag fant jeg ut at jeg bare fikk prøve. Jeg har jo sett noen ferdige speil før.
Jeg startet med å knekke av skaftet på alle skjeene. Så la jeg speilet på en papplate og tegnet runt. Deretter var det bare å sette igang å lime fast teskjeene. Jeg brukte limpistol.

solspeil02

solspeil03

Til sammen brukte jeg 115 teskjeer.

solspeil04

solspeil05

Da alle skjeene var festet tok jeg med meg papplaten og den gule sprayen min ut. Der putter jeg tingene jeg sprayer ned i en stor pappeske.
Denne gule sprayen heter Amsterdam og er min favoritt blant de sprayene jeg har prøvd hittil. Lukter lite, tørker fort og finnes i mange nydelige farger.

solspeil06

Da sprayen hadde tørket brukte jeg en tapetkniv og skjærte av pappen rundt. Til slutt limte jeg fast speilet i midten…og sim sala bim!

solspeil01

Jeg har som sagt sett solspeil før, men da har jeg bare sett de i gull eller bronsje. For meg er solen gul og da måtte selvfølgelig solspeilet mitt være gult også.

Men nå er jeg spent. Hva synes du?

solspeil07

Alt på bordet har jeg også fargelagt og nå sitter jeg her i sofakroken og koser meg i mitt fargerike hjem!


Engla Monica Strand skriver bloggen Engla’s kreative verden som du også finner på Facebook og Instagram.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!