Skapet til Lise er ikke å kjenne igjen etter en runde med blå kalkmaling

 Foto: Lise Erøy

Det store skapet i mørkt tre skrek etter fornyelse og resultatet vil virkelig imponere deg!

— Husmor-rehab for meg er kalkmaling av gamle ting. Sååå deilig å slippe pussing, grunning, lukt og farlige avgasser, forteller Lise Erøy som har gitt det gamle skapet en utrolig forvandling. Med kalkmaling, sjablonger og gullfolie er ikke skapet å kjenne igjen.

Lise delte det flotte DIY-prosjekter i vår store Facebook-gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips”. Bli medlem i gruppen du også, og del dine kreative prosjekter med oss. Eller tagg dine bilder med #kreativeideernoInstagram.

Med kalkmaling kan du stå i stua og male uten at det blir lukt i huset. Lise bruke kalkmaling i fargen Midnight Blues fra Nordic Chic.

Det som er så fint med kalkmaling til slike DIY-prosjekter er at man ikke trenger annet forarbeid enn vasking. Du trenger ikke bruke timesvis på pussing med sandpapir, malingen kan nemlig males rett på. For at resultatet skal holde seg bra over tid, er det viktig å avslutte med en topcoat eller med en omgang voks.

— Måtte slenge på litt gull-forgylling inni skapet, forteller Lise. Hun brukte sjablong til å smøre på limet til Leaf and Foil size fra Artisan Enhancements produkter.

— Smører på lim der du vil ha gull, og lar det tørke 10 minutter. Trykk folien på limet og dra av. Jeg la limet i sjablong, forteller Lise.

For å få den “slitte” effekten har Lise pusset lett med sandpapir på malingen etter på, og vokset skapet. Det flotte skapet har virkelig fått nytt liv med vakre detaljer og farger. Se de fantastiske bildene under her.

FØR: 

 Foto: Lise Erøy

ETTER: 

 Foto: Lise Erøy

Se flere etter-bilder på neste side ->

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #DIY-IDÈER  #DIY-INTERIØR  #GJENRBUK #GJØR DET SELV  #HUS OG HJEM  #LAG DITT EGET INTERIØER  #SMARTE TIPS

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)