Slik lager du dine egne “dobomber”

Foto: Susann Bakken / bigstockphoto

Hjemmelaget er best, og her skal du få se oppskriften på “bomber” som gjør toalettet skinnende rent!

Med disse kreative tipsene blir rengjøringen av baderommet til en lek. Oppskriften er enkel og du kan lage de selv i en fei!

Susann Bakken. Foto: Privat

Vi har fått lov til å dele oppskriften til kreative Susann Bakken bak Facebooksiden “Naturlig rent” og nettsiden Natural Living.

Susann er en ivrig
forkjemper av naturlige vaskemidler, og prøver stadig ut nye oppskrifter på naturlig rene vaskemidler som gjør rengjøringen til en lek uten å ty til kjemikalier.

Vask med eddik!

Oppskriftene du her skal få se er perfekt til naturlig rengjøring av badet. Stilige flamingo-dobomber, vasking av speil og glass, og tøff
skrubb/flekkfjerner til de vanskeligste flekkene.

Du trenger verken fancy ingredienser, og det meste har du kanskje allerede i kjøkkenskapet ditt hjemme.

 Skjermdump met tillatelse fra Susann Bakken 

For å lage de stilige dobombene har Sussan brukt isbitform formet som flamingoer, her er det altså bare fantasien som kan stoppe deg. Alt du trenger å gjøre er å slippen en av “bombene” i toalettet og la de bruse før du skrubber.

– Så flamingo dobomber det må være sommerens vaskehit! Eller flaminDO som min kjære kaller dem, forteller Susann til sine følgere på Facebook. 

Gjett hva jeg lager i rosa flamingo-former?? . #naturligrent

Et innlegg delt av Susann Bakken (@susann_bakken)

Har du lyst til å se flere kreative vaskeoppskrifter? Les flere oppskrifter fra Susann på Instagram, Facebook og nettsiden hennes.

Her er svaret til dere som var med på min superhøytidelige gjettekonkurranse: Jeg laget selvfølgelig doskrubb i rosa flamingoformer ?Iiiiiik det er så artig!!! Gjør dovaskingen så mye artigere ? Hadde litt lyst å få dem rosa da, tro om det går bra med rød konditorfarge? Eller blir doen rosa da, tror du?? . Så flamingo dobomber det må være sommerens vaskehit ? Eller flaminDO som min kjære kaller dem ? . Her er oppskrift til deg: En kopp natron, 1/4 dels kopp sitronsyre, 1 1/2 ss castile såpe og 15 dråper Doterra olje av valgfri lukt 🙂 Jeg liker sitrus og On guard, for å få det skikkelig rent ? Bland natron og sitronsyre i en bolle, Bland oljen i såpen og rør det inn. Massen skal ligne på våt sand. Ta litt o glitt såpe i, blir det for mye blir det en morsom vulkan av massen som aldri slutter å vokse ? Ungene synes det er superartig, men det blir dårlig med dobomber da 🙂 Trykk massen i former, jeg har kjøpt silikonformer på @clasohlsonnorge. De har artige kaktuser også om du vil kjøre mexicana style på dovasken din ?Legg bakepaprir over formene og en tung bok på toppen. Jeg bruker yndlingsboken min #tarmensmedisin av @bnordstrand som presse. La tørke over natta og ha i et fint glass. Når du skal vaske, bare slipp en flamingo i do (Oi det hørtes ikke bra ut!) la den bruse seg ferdig og så kan du skrubbe. . #naturligrent #naturalliving #økologisk #bærekraftig #helse #livsstil #essentialoils #doterra

Et innlegg delt av Susann Bakken (@susann_bakken)

POPULÆRE EMNER

#VASKETIPS  #SMARTE OPPFINELSER  #GJØR DET SELV   #LAG DET SELV

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!