Slik lager du hjemmelaget gresskarsuppe med kjøttboller

Butikkene bugner fortsatt over av fargerike gresskar. Tid for å lage suppe! 

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.

Marit Røttingsnes Westlie. Foto: frutimian.no

Jepp! Det er den tiden på året igjen hvor vi kan meske oss med gresskarsuppe! Har du laget gresskarsuppe noen gang? Det er kjempegodt! Det synes iallfall jeg. Jeg har allederede to ulike gresskarsupper her på bloggen; én med gresskar, løk, ingefær og masse godt krydder, og én med gresskar og søtpotet. Sjekk gjerne ut de også!

Tilbake til dagens gresskarsuppe: jeg hadde en pakke med kjøttdeig liggende da jeg skulle lage suppen, så da rullet jeg likegodt ut noen godt krydrede kjøttboller som jeg stekte opp og serverte i suppen. En bra kombo, spør du meg. 

Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 

Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se hele oppskriften.

Populære emner:   DIY-mat   Fru Timian   Høst

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!