Slik måker du snø som en proff

Her er noen tips for hva du bør tenke på om du skal ut og måke snø

Snøen laver ned, og det er tid for å finne frem både snømåken og strøsand. For mange er dette en kjedelig jobb, og vi har derfor listet opp våre beste tips til snømåking, og kreative løsninger det kan være lurt å notere seg. 

Snømaking kan være en fin aktivitet for mosjon og frisk luft. Men husk: Pass på både ryggen og hjertet ditt når du måker snø. Presser du deg for hardt i måkejobben, kan det være skadelig for både ryggen din, og i verste fall føre til hjerteinfarkt. 

Aldri mer snø på bilrutene med geniale triks

Det er kjedelig å sto opp om morgenen til en nedsnødd bil etter nattens snøfall. Du har kanskje dårlig tid, og ønsker å få vekk snøen så raskt som mulig. Her kommer to kreative løsninger for den som er lei av kost og isskrape… Se selv hva denne kreative karen brukte for å få en snøfri bil

En annen amerikaner har kommet på en måte man kan få snøen av bilen – uten å gå ut av bilen. Dette trikset passer kanskje ikke for alle, men gøy er det iallfall: 

Fjerne snø fra tak på en-to-tre

Svært store snømengder på taket kan være farlig, derfor må de måkes. Et triks Bjørnar Bjørhusdal og Sebastian Lundin brukte er ekstremt effektivt, og desto mer spektakulært. Alt de brukte var en vaier. Se hvordan de gjorde det i videoen under: 

– Får du dette i hodet er du ferdig, forteller Bjørhusdal til VG. Han tror snøen veide hele 15 tonn.

Bonus! Her arrangeres VM i snø-utskjæring

Lyst til å gjøre noe kreativt med snøen når den først har lavet ned i store mengder? Denne gjengen har for 36. gang arrangert snø-utskjæring i den franske skibyen Valloire. Ta en titt på den på de imponerende snøkunstverkene her: 

Populære emner:   Smarte tips   Smarte triks   Livstriks   Life Hacks

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!