Slik pynter du påskebordet

Få det fint på spisebordet i påsken. Foto: Redaksjonen

Gjør ekstra stas på frokosten og middagene i påsken med lekker bordpynt

Annonsørinnhold i samarbeid med Panduro

Det er alltid hyggelig å laget det flott på middags-og frokostbordet ved en høytid. Vi har samlet sammen noen gode tips til enkel pynt du kan lage selv, og håper du blir inspirert til å prøve. Ned over her kan du se flere videoer med oppskrifter fra oss.

I Norge spiser vi dobbelt så mange egg i påsken enn ellers. Og da trenger du et eggeglass eller flere til påskefrokosten. Vi har lagget eggeglass av trendy ullkuler. Disse kulene er superenkle å lage selv. Se hvordan vi gjorde det i videoen under.

Mange gjester til påskemiddagen? Mens påskelammet steker i ovnen rekker du å lage disse raske bordkortene. Alt du trenger er klesklyper, fjær, lim og litt maling.

Pynt opp med egg

Pynt opp med fargerike egg på bordet. Vi har testet ulike teknikker med sparymaling på egg, og i videoen under kan du se hvordan resultetet ble. Perfekt til å legge i skåler på bordet som pynt.

Når du har farget eggene kan du bruke de til noe annet kreativt. Vi støpte vår egne lys i eggene. Se hvordan du kan gjøre det samme selv i videoen under.

Å så karse er ekte barndomsnostalgi for mange. Vi har sådd karse i eggeskall, som både kan brukes til dekorasjon på frokostbordet, og som gir ekstra god smak på brødskiven. Husker du ikke hvordan du sår karse? Se hvordan vi gjorde det i videoen under.

Påskeservietter

Vær kreativ med serviettene i påske. Det er slett ikke vanskelig å få til litt “kunst” av seviettene, men resultatet kommer til å imponere dine gjester.

Varianten du kan se oppskrift på i videoen under er perfekt til påskefrokosten, hvor du kan lage en påskehare av frokostegget.

En liknende bretteteknikk passer bedre til påskemiddagen, hvor du kan lage en påskehare med en sjokoladeegg. En godbit til kaffen når middagen er spist. Se selv i videoen under.

Vil du prøve deg på en variant som er litt mer komplisert? Prøv deg på denne imponerende påskeharen. NB! Bruk gjerne en serviett med samme farge på begge sidene.

Denne varianten er litt enklere og blir til en liten påskekylling. Se oppskriften vår i videoen under, og prøv selv.

Påskebuketten

Ingen påske uten tulipaner! Vi har laget en oppskrift på hvordan du får tulipanene til å stå vakkert i nesten alle vaser. Det er nemlig et hemmelig triks du burde vite. Se selv under og del gjerne tipset videre med noen du kjenner.

Pynt opp påsketulipanene med gåsunger, voksblomst og fjær. En enkel dekorasjon, men som gir et vakkert resultat. Denne er enkel å lage selv, og du kan se fremgangsmåten i videoen under.

Med voksblomst, ståltråd og vakre fjær fra perlehøne kan du lage en vårlig og påskeinspirert bukett. Se selv i videoen under.

Se flere vakre tips til hvordan du lager fine buketter selv hos Grønne Idéer.

Populære emner:  Påske Lag-det-selv Barn Kreativt DIY

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!