Smarte triks og vasketriks du trenger til jul

Vasketriksene du trenger i en travel hverdag eller høytid. Skjermdump: Redaksjonen

Annonsørinnhold i samarbeid med Herdins og Krefting & co AS

Se hvordan du vasker vinduer i minusgrader, vasker brente kjeler og hvordan du kan vaske hele hjemmet ditt på 30 minutter.

Vi har samlet sammen 3 gode tips du kan trenger nå før og i disse juletider. Mye mat skal lages, og hus skal vaskes. Dette er kanskje de kjedeligste juleforberedelsene for noen, og da kan det være fint å ha noe gode triks i ermet. 

Vi har blant annet testet hvordan man enkelt kan fjerne brent julegrøt fra kjelen, hvordan du rekker å vaske hele leiligheten din på 30 minutter og hvordan man kan få rene vinduer selv når det er frost ute. Se hvordan det gikk under her og prøv selv: 

Slik redder du brente kjeler

Det er fort gjort å brenne både julegrøten og suser når man har det travelt og venter på gjester. Med dette smarte trikset slipper du å investere i nye kjeler om uhellet skulle skje. Ta vare på det du har og vask skikkelig om det skulle brenne seg. 

Du trenger: 

  • Kokende varmt vann
  • Krystallsoda
  • Noe å røre med

Se hvordan du vasker brente kjeler i videoen over. 

Slik vasker du vinduer om vinteren

Du tenker det kanskje er umulig å vaske vinduene om vinteren når det er minusgrader ute? Det er det faktisk ikke, og du kan enkelt ordne med skinnende rene vinduer også nå som det er mørkt og kaldt ute uten at vannet fryser på vinduene.  

Du trenger: 

  • Spylevæske
  • Nal
  • Mikrofiberklut
  • Bøtte
  • Hansker 

Se hvor effektivt dette trikset er i videoen over. 

Slik vasker du hele huset på 30 minutter

Sett på stoppeklokke, finn frem utstyret du trenger og sett på musikk du liker. Da blir jobben gjort i en fei! Se hvilken rekkefølge du bør vaske i for å rekke dette på 30 minutter i videoen over. 

Hva er ditt beste vasketriks for en stressende hverdag eller travel høytid? Del gjerne dine beste tips i vår egen vaskegruppe “Smarte vaske-tips: Flekkfjerning, glemte kjerring og eddik-triks”

Populære emner:  Rengjøring   Vasketips   Smarte tips   Hus og hjem  Gjør det selv   Livstriks

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!