Syns du det er vanskelig å slippe barna til på kjøkkenet? Disse produktene vil forandre hverdagen din.

– Inneholder produktlenker – 

Møt de herlige barna som har laget de geniale produktene hos KidzDesignLab!

 

 Foto: Redaksjonen

Lørdag var det lanseringsfest for KidzDesignLab! Alle de flinke barna var samlet til en stor fest for å presentere alle produktene som nå er til salgs.

Alle vet at barn har god fantasi og mange idéer. Kidzdesignlab ønsker å vise at barn ikke har bare har god idéer, men kan skape virkelige produkter som er bedre og mer spennende enn det voksne designerne kan skape. Kidzdesignlab har utviklet en unik prosess hvor de unge designerne tar del i alle deler av det som kreves. Se flere av de geniale produktene under her:

Du kan kjøpe alle produktene her!

Foto: Redaksjonen

Selma er 9 år og har designet PiiP. Hun mener det er den beste kjelen som er designet og at den er tryggere å bruke enn andre kjeler på markedet. 

Her kan du kjøpe PiiP laget av Selma! 

Foto: Redaksjonen

June er 11 år og har designet Step & Smile.  June forteller at «Dette er det viktigste kjøkkenproduktet og det er ikke engang et kjøkkenprodukt!», hun legger til at alle de andre kjøkkenproduktene blir bedre når du får riktig høyde ved kjøkkenbenken.

Kjøp den flotte oppfinnelsen til June her!

Foto: Redaksjonen

Hellek er 12 år og har designet Smart Mix. Hans mål var ikke å lage den beste miksebollen for barn, men den beste miksebollen ever, som han liker å si.  

Du kan kjøpe Hellek sin oppfinnelse her! 

Foto: Redaksjonen

Emma er 10 år og har designet Pantastic. Denne stekepannen er lett å løfte for barn, har to håndtak og åpning for stekespaden, samt en egen spiss for å klekke egg på.

Kjøp Emmas stekepanne her!

Foto: Redaksjonen

Alegra er 8 år og har designet Safe Hands. På audition var det flere av barna som brant seg på hendene og armene. Alegra forteller at hun fikk utfordringen med å løse dette problemet.

Kjøp Aegra sin oppfinnelse her!

Foto: Redaksjonen

Marios er 10 år og er designeren av Safy knivene. Marios forteller at å få utfordringen med å designe de beste knivene for barn har vært en skikkelig utfordring.

Kjøp Marios sin oppfinnelse her!

Foto: Redaksjonen

Du kan kjøpe alle produktene her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)