Unike hundesenger du neppe har sett maken til

 Foto: Monica Hamre Johansson / Angel Spirit Decor 

Se Monicas fantastiske verden med shabby chic-møbler til kjæledyr!

Disse flotte sengene til kjæledyr delte Monica Hamre Johanssen med oss i vår store Faceook-gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips” og vi måtte bare dele de fine bildene videre med dere. Disse flotte hunde- og kattesengene er laget av gamle kister, trekasser og sengegavler.

— Jeg elsker jo å bygge om kister, sengavel og av det som kan bygges om til katt- og hundesenger. Min nye hobby er å lage luksuriøse senger til kjæledyr, forteller Monica til de andre medlemmene i gruppen. Er du ikke medlem enda, kan du bli medlem her, og dele dine kreative prosjekter med oss.

Monica bor i Sverige og har en stor lidenskap for sine kjæledyr og vintage og retro design.

— Alle sengene er laget av gamle og brukte møbler, fordi jeg har stor tro på å reprodusere, gjenbruk og gjenvinning for å ta vare på miljøet, forteller Monica på sin egen side som du kan besøke her.

Baroque og rococo

— De er alle “one of kind”, forteller Monica som også lager ornamentene selv som hun dekorerer sengene med. Hun forteller videre at hun får mange forespørsler om å lage senger tilpasset kjæledyrene, men at dette er vanskelig da hun aldri vet hva hun finner på bruktbutikker og loppemarked. Det er her hun jakter gamle møbler som kan bli til fine hunde- og kattesenger.

— Jeg finner inspirasjon fra hele verden, men hovedsakelig liker jeg shabby chic og fransk landstil med en “touch” av moderne design. Jeg bruker også mange elementer fra baroque og rococo. Mitt design er alltid unikt, da ingen av sengene blir like, forteller Monica.

Du kan se mer fra Monicas fantastiske verden på hennes Facebook-gruppe og Instagram.

 Foto: Monica Hamre Johansson / Angel Spirit Decor 

 Foto: Monica Hamre Johansson / Angel Spirit Decor 

Se flere flotte senger på neste side ->

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #INTERIØRTIPS  #LAG DITT EGET INTERIØR  #DIY-INTERIØR  #HOBBY  #LAG DET SELV  #KREATIVE IDÈER 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!