På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Bakt blomkål med nøttesmør

Når du baker blomkålen lenge utvikler den en utrolig god smak som gjør at den i seg selv kan fungere som en hovedrett. Topp med brunet nøttesmør.

Bakt blomkål med nøttesmør

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
120 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • Nøttesmør

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Gni blomkålen inn med smør og krydre med salt og pepper.

2.

Bak i ovnen på 150 grader i ca. 2 timer.

3.

Finhakk hasselnøtter og ha i en kjele sammen med smør. Varm opp smøret til det får en nøttebrun farge.

4.

Øs nøttesmør over blomkålen og server.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: