På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Crispy kyllingburger med fritert løk

Skikkelig sprø kyllingburger med fritert løk og en søt dressing. Dette er kosemat på høyt nivå.

Crispy kyllingburger med fritert løk

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
2

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Fritert løk

  • info
  • info
  • Søt dressing

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.

2.

Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.

3.

Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.

4.

Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: