Mat og drikke

Eggerøre som lett blir en favoritt

Verdens beste eggerøre, med fløte og smør! Denne må du teste ut, vi lover at det blir din favoritt eggerøre.

Eggerøre

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
10 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Visp sammen egg, fløte og salt.

2.

Ha smør i en stekepanne og skru varmen på middels. La smøret smelte halvveis før du har i eggeblandingen.

3.

La eggeblandingen være til det har dannet seg er lag med eggerøre i bunnen, så vender du sammen eggerøren med en stekespade eller slikkepott.

4.

Trekk eggerøren av varmen mens den fortsatt er bløt, da den vil fortsette å koagulere etter du har tatt den av.

5.

Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper før servering.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: