På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Elgkarbonader med karamellisert løk

Hjemmelagde elgkarbonader er utrolig godt og kan spises både til lunsj og middag, samt på brødskiven. Lag opp flere og frys ned.

Elgkarbonader med karamellisert løk

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Elgkarbonader

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Karamellisert løk

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Ha kjøttdeig og salt i en bolle. Kna godt sammen. Tilsett krydder, potetmel, hvetemel og egg og rør sammen.

2.

Spe på med fløte i 2-3 omganger og rør godt mellom hver gang.

3.

Form deigen til karbonader. Stek i stekepanne på høy varme i 2-3 minutter på hver side.

4.

Legg karbonadene til side og ha i mer smør. Ha i løk i strimler, sukker og vann. Karamelliser løken og server sammen med karbonadene.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: