På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Gambas al ajillo: Oppskrift på smakfulle spanske hvitløksreker

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg

Gambas al ajillo

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt hvitløk i skiver. Ha over i en kjele sammen med olivenolje og chiliflak. Varm opp på middels varme.

2.

Ha pillede reker i en ildfast form eller skål som tåler varme.

3.

Hell over oljen og topp med noen dråper sitron og finhakket persille.

4.

Server med godt brød.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: