På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Hummerrisotto

En skikkelig god og smakfull risotto med hummer! Denne vil garantert imponere gjestene.

Hummerrisotto

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Start med å koke opp skalldyrkraften.

2.

Rens hummerhalene og krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Ta hummerhalene ut og sett til side.

3.

Ha mer smør i stekepannen sammen med finhakket sjalottløk og stek blank.

4.

Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.

5.

Øs over skalldyrkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.

6.

Kutt hummerhalene i biter og ha dem over i risottoen. Rør inn litt smør og parmesan.

7.

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: