På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Hvit asparges med enkel smørsaus

Norsk hvit asparges er noe av det beste du får tak i, men sesongen er kort, fra slutten av april til slutten av mai. Det betyr at når denne kommer i butikk må du være rask!

Hvit asparges med enkel smørsaus

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Skrell aspargesen fra toppen og mot rota. Knekk av bunnen, og trim med en kniv.

2.

Kok opp vann med salt og legg i aspargesen. Kok aspargesen til den er mør, dette tar ca. 7-8 minutter.

3.

Ta ut aspargesen og reduser asparges vannet til det er ca 2-3 ss igjen i pannen.

4.

Tilsett sitronsaft og pisk inn kaldt smør i terninger.

5.

Server aspargesen med den enkle smørsausen, friske urter og nykvernet pepper.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: