På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Kokt laks med agurksalat og potet

En skikkelig god laksemiddag med syrlig agurksalat, kokte poteter og masse rømme!

Kokt laks med agurksalat og potet

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Kokt laks

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Agurksalat

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Tilbehør

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Skjær agurk i tynne skiver og grovkutt dill. Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper. Hell laken over agurk og dillen og la den stå i minst 15 minutter.

2.

Kok opp vann, salt og hel pepper. Skru ned varmen. Del laksen i 4 biter og legg den i vannet. La den trekke i ca. 10 minutter.

3.

Server med kokte poteter og rømme.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: