Mat og drikke

Laks crudo

Laks crudo med masse gode smaker av blant annet kapers, gressløk og dill. Perfekt som forrett, eller om du vil kose deg litt ekstra.

Laks crudo

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • Dressing

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt laks i tynne skiver.

2.

Finhakk sjalottløk, kapers, gressløk og dill. Bland sammen med kapers lake, dijon sennep, skall og saft fra sitron, olivenolje, salt og pepper.

3.

Kutt agurk i tynne strimler.

4.

Anrett laksen med agurk og ruccula og hell over dressingen.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: