På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Langtidsstekt kjelår

Kjelår smaker fantastisk og er et godt alternativ til lammelår. Kjøtter er mørt, saftig og mild på smak.

Langtidsstekt kjelår

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
180 min
Porsjoner
2

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Ha salt, pepper, hvitløk, olivenolje og skall/saft fra sitron i en morter. Knus sammen og gni kjelåret godt inn med marinaden. La det ligge på benken en time til å marinere eller over natten i kjøleskap.

2.

Legg kjelåret på et stekebrett og stek på 130 grader i 3 timer. De siste 10 minuttene kan du skru på grillelementet i ovnen om du vil ha en sprø stekeskorpe på kjøttet.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: