Mat og drikke

Mango- og avokadosalsa

Frisk og smakfult tilbehør som passer perfekt til alle typer taco, både til vegetar, kjøtt og fisk. God til de fleste type grillmat også.

Mango- og avokadosalsa

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
10 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt mangoen i små terninger.

2.

Del agurken på langs og skrap ut frøene og det våte, kutt i små terninger.

3.

Hakk vårløken i tynne skiver.

4.

Finhakk koriander.

5.

Rens chilien for frø og stilk, kutt i små terninger. Ønsker man en spicy variant kan man ta med frøene i mixen.

6.

Del avokadoen i 2 og fjern steinen. Del opp avokadoen i terninger.

7.

Press ut saften av limen, og bland inn salt og pepper.

8.

Bland alt forsiktig sammen slik at ikke avokadoen blir most.

9.

Smak til med eventuelt mer lime, salt og pepper.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: