Russisk modellbyrå ansetter bare modeller over 45 år

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 29.01-2018
  • Oppdatert: 08.03-2018
Modellbyrået Oldushka utfordrer skjønnhetsidealene. Skjermdump fra @Oldushkamodels / Instagram.

Modellbyrået Oldushka Models satser på en helt spesifikk nisje. 

Det er et kjent faktum at modellbransjen er veldig opptatt av det å se ung ut, og mange modeller blir oppdaget allerede når de er 15-16 år.

Men heldigvis finnes det aktører der ute som beviser at man ikke trenger å være under 40 år og rynkefri for å være vakker. Det russiske modellbyrået Oldushka Models har i det siste vekket oppsikt i internasjonale medier fordi de utelukkende satser på modeller over 45 år.

Les også: Blir vakrere med alderen

Det var den russiske fotografen Igor Gavar som startet modellbyrået. Ifølge Vogue, er den yngste modellen i byrået 60 år, utenom en av de mannlige modellene som er 45. Her har vi funnet frem noen av modellbyråets Instagram-bilder – se dem nedenfor! 

Tatyana, 61 år

Sergey, 46 år

Olga, 72 år

Valentina, 62 år

Irina, 70 år

Lubmila, 64 år

Viktor, 74 år

"В нашей культуре огромную силу имеет стереотип, что женщина выглядит хорошо, если выглядит моложе своих лет. Своей деятельностью мы пытаемся изменить эту установку, показываем, что красота лежит за пределами измерений «моложе-старше»". Из интервью Игоря Гавара @gavarigor, основателя модельного агентства Oldushka, проекту @makersofsiberia http://makersofsiberia.com/lyudi/oldushka.html Фотограф: @ksenia404 Макияж: @dashadragge Причёски: Елена Минаева Съёмочная площадка - наши любимые @qweex.campus Поддержка всегда и во всём @volodiashadrin Ребята, спасибо вам огромное!😚💖

Et innlegg delt av O L D U S H K A (@oldushkamodels)

Se flere bilder på modellbyråets hjemmeside. 

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS