Her er de Oscar-nominerte filmene du kan strømme nå

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 02.03-2018
  • Oppdatert: 02.03-2018
Hugh Jackman spiller den litt slitne superhelten Logan i filmen «Logan: The Wolverine» Foto: 20th Century Fox/Filmweb

Søndag går Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Her er de nominerte filmene du kan strømme nå. 

23.januar ble årets Oscar-nominasjoner offentliggjort, og i morgen går prisutdelingen av stabelen på Dolby Theatre i Los Angeles.

Mange av de nominerte filmene går fortsatt på kino, men heldigvis er noen av dem tilgjengelige på forskjellige strømmetjenester allerede.

Les også: Oscar-nominerte «Thelma» nådde ikke opp

Her har vi funnet frem fire av de nominerte filmene du kan strømme nå. Se dem nedenfor!

Icarus

I denne dokumentarfilmen prøver regissøren Bryan Fogel å vise hvor lett det er å lure idrettens antidopingsystem. På starten av innspillingen samarbeider Fogel med ernæringsrådgivere, trenere og den russiske forskeren Grigorij Rodtsjenkov.

Filmen er tilgjengelig på Netflix.

Mudbound

Denne dramafilmen handler om to krigsveteraner som vender tilbake til hjemstedet i Mississippi. Der møter de en hard hverdag preget av fordommer, gårdsdrift og vonde krigstraumer. I hovedrollene er blant annet Carey Mulligan, Jason Clarke og Jason Mitchell.

Filmen er tilgjengelig på Netflix.

Heroin(e)

Heroin(e) er en dokumentar som handler om kampen mot opioider i byen Huntington i Vest Virginia. Ifølge dokumentaren, er dette byen hvor flest mennesker har tatt overdose, med så mye som 26 overdoser hver dag. I dokumentaren følger vi tre kvinner som kjemper mot den ødeleggende epidemien.

Filmen er tilgjengelig på Netflix.

Logan: The Wolverine 

Denne superheltfilmen har blitt kalt en av de beste superheltfilmene noen sinne, og handler om limousinesjåføren Logan. Han er sliten og lei av livet, men har påtatt seg omsorgen for Professor X. Logan prøver å gjemme seg fra samfunnet, men får vanskeligheter når han møter på en ung mutant som blir forfulgt av mørke krefter.

Filmen er tilgjengelig på CMore.

Kilder: Dagbladet, Wikipedia, Forbes, Filmweb.

DEL

FØLG OSS