Slik ser du hvilke apper som bruker mest batteri

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 10.07-2018
  • Oppdatert: 11.07-2018
Ofte lar man apper man ikke bruker stå og gå i bakgrunnen - det kan stjele mye strøm. Foto: Pixabay

Går mobilen din tom for batteri på bare noen timer? Se hvilke apper som sluker mest batteri. 

De første mobilene som ble laget hadde kanskje ikke kamera eller apper, men batteriet varte veldig mye lengre enn det det gjør i dag.

Les også: Fem måter å få batteriet til å vare lengre på

Og det er kanskje ikke så rart, med tanke på hvor mye mer vi bruker mobilen nå. Heldigvis er det enkelt å sjekke hvilke apper som bruker mest batteri, så du kan hindre dem i å stå på når du ikke bruker dem. Se hvordan nedenfor!

Finn appene på iPhone:

På iPhone trykker du på «Innstillinger» og «Batteri». Nedover på skjermen dukker appene opp. I dette tilfellet var det definitivt Spotify som brukte mest batteri (se bildet). Trykker du på navnet på en av appene, får du opp hvor lenge de har vært i bruk.

(Saken fortsetter under bildet)

/

Finn appene på Android:

Det varierer litt hvor man finner appene på Android-mobiler, men i de fleste tilfeller finner du dem under «Innstillinger» og «Batteri». Her dukker navnet på appene opp. Akkurat som på iPhone, kan du her også trykke på navnet til en av appene, så får du opp hvor lenge de har vært i bruk.

Les også: Tre smarte triks: Slik lader du opp mobilen fort

DEL

FØLG OSS