Sjekk om du betaler unødvendig mye for å gå til tannlegen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.07-2018
  • Oppdatert: 11.07-2018
Prisene på tannlegebesøk varierer mye. Foto: Colourbox

Går du ofte til tannlegen, kan det være mye penger å spare. 

Mange synes det er surt å gå til tannlegen, spesielt om timen blir dyrere enn ventet. Men ser man på prisene på nettsiden Hvakostertannlegen, er det faktisk store forskjeller på hvor mye det koster for en tannlegetime.

Les også: Finn riktig leverandør med strømkalkulator

På nettsiden kan du søke på ditt fylke og se hvilken tannlege som er den rimeligste og dyreste. Et raskt søk viser for eksempel at prisene på en tannlegeundersøkelse i Oslo varierer helt fra 240 til 1450 kroner.

(Saken fortsetter under)

/

Noe annet som kan være viktig å tenke på i valg av tannlege, er reisevei, parkering og om tannlegen har åpent etter normale arbeidstider. Dette kan du også krysse av for, og så får du opp hva de forskjellige tannlegesentrene tilbyr.

Tjenesten eies og drives av Forbrukerrådet. På nettsidene skriver de at prisene på tannlegebehandlingene rapporteres inn via et eget brukergrensesnitt.

Sammenligne priser på tannlegebesøk her!

Les også: Unngå unødvendig ventetid på flyplassen

DEL

FØLG OSS