Taron Egerton spiller rollen som Elton John i ny film

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 03.10-2018
  • Oppdatert: 03.10-2018

Se traileren til filmen «Rocket Man» her. 

Elton John begynte sangkarrieren allerede på 60-tallet, og har fremdeles mange jern i ilden. Nylig kom det frem at han spiller sin siste konsert i Bergen neste år, og da kommer også filmen «Rocket Man», som skal omhandle hans utrolige karriere.

Les også: Her er sangen som var mest populær året du ble født

Filmen beskrives som en «fantasymusikal», og det er den britiske skuespilleren Taron Egerton som har fått æren av å spille Elton selv, ifølge Telegraph. Han fikk sitt gjennombrudd i filmen «Kingsman: The Secret Service» i 2014.

– Ikke noe miming

Egerton er også selv sanger, og avslører til nettstedet Collider at han synger alle sangene i filmen.

– Vi kommer til å bruke en variasjon av teknikker, men det kommer alltid til å være min stemme i filmen. Ikke noe miming. Jeg er bare ikke interessert i å gjøre det på den måten, sier han.

I traileren til filmen kan man se Egerton i rollen som en ung Elton John, i kjent flamboyant 70-tallsstil. Filmen kommer til amerikanske kinoer i mai neste år, men har enda ikke fått en norsk premieredato.

Se traileren i videovinduet ovenfor!

Les også: Cher lager coveralbum ut av kjente Abba-sanger

DEL

FØLG OSS