Slik hyller hertuginnene prinsesse Diana

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 20.12-2018
  • Oppdatert: 03.05-2019
Fra venstre: Prins William og hertuginne Kate viste frem nyfødte prins Louis i april i år. På bildet ved siden av, er prins Charles og prinsesse Diana sammen med lille prins Harry i 1984. Foto: AP

Hertuginne Kate og Meghan har sine egne subtile måter å hedre den folkekjære prinsessen. 

Denne saken har vært publisert før, men har blitt lagt ut igjen til glede for nye lesere.

Det er over 20 år siden prinsesse Diana døde, men fortsatt blir hun husket som en av tidenes mest folkekjære prinsesser.

Etter hertuginne Kate giftet seg med prins William, fant hun rørende, små måter å hedre prinsesse Diana på, og ble ofte sammenlignet med den ikoniske prinsessen.

Les også: Prins William og Harry: Angret på siste telefonsamtale med Diana

Tidligere denne måneden hadde hun for eksempel på seg en nydelig tiara som pleide å tilhøre Diana. Nå som hertuginne Meghan har blitt en del av den kongelige familien, har også hun funnet sine egne måter å hedre prinsesse Diana. Les mer nedenfor!

1. Meghans giftering

/

Prins Harry og hertuginne Meghan forlovet seg i november i fjor, og under et intervju med BBC, avslørte prins Harry at han hadde designet ringen selv. Den var laget av en stor diamant fra Botswana og to mindre diamanter som tilhørte Diana. – Det er et tegn på hvor omtenksom han er, sa Meghan i intervjuet om ringen.

2. Prinsesse Charlottes tredje navn

/

Når kongelige skal få barn, oppstår det ofte mange spekulasjoner rundt hvilket kjønn og navn barnet kommer til å få. Før datteren til prins William og hertuginne Kate, Charlotte (3) ble født, trodde mange at den lille jenta kom til å bli oppkalt etter prinsesse Diana. Og det ble hun faktisk – hennes fulle navn er Charlotte Elizabeth Diana.

3. Valgte Elton John

/

Elton John var en nær venn av prinsesse Diana, og gjorde en av tidenes mest kjente opptredener da han sang sangen «Candle in The Wind» i begravelsen hennes. Da hertuginne Kate og prins William giftet seg, var John en av gjestene, og i bryllupet til Meghan og prins Harry, sang han fire av sine mest kjente sanger.

4. Hertuginne Kates smellvakre forlovelsesring

/

Prins William og hertuginne Kate forlovet seg i 2010, og den ikoniske ringen var tidligere prinsesse Dianas forlovelsesring. Ringen består av en vakker safir på 18 karat og fjorten mindre diamanter. Ringen skal ha kostet rundt 309.000 kroner da den ble kjøpt i 1981, og skal ha en verdi på rundt 3,2 millioner kroner i dag, ifølge Express

5. Meghans brudekjole

/
Under bryllupet i mai i år, sørget prins Harry og Meghan for at de innlemmet små detaljer som minnet om prinsesse Diana. På innsiden av brudekjolen til Meghan, skal det ha vært sydd på en lyseblå sløyfe som den avdøde prinsessen tidligere hadde på seg, ifølge InStyle.

6. Hertuginne Kates røde kjole

/
Etter hertuginne Kate og prins William hadde fått sitt tredje barn, lille prins Louis (7 mnd.), viste de to foreldrene frem den nyfødte sønnen for pressen. Da hadde Kate på seg en rød kjole med hvit krage som gjorde at hun var slående lik prinsesse Diana da hun hadde født prins Harry i 1984.

Les også: Michelle Obama gir ekteskapsråd til hertuginne Meghan

DEL

FØLG OSS