Anna Anka forteller om frieriet: – Helt perfekt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.03-2019
  • Oppdatert: 12.03-2019
Anka var med i den norske versjonen av «Skal vi danse» i 2011. Her var hun i forbindelse med lanseringen av programmet. Foto: Erlend Aas / Scanpix

Den svenske Hollywood-fruen forlovet seg med 20 år yngre David Johansson (27) i forrige uke. Nå forteller hun om det romantiske frieriet. 

Anka var gift med sangeren Paul Anka (77) fra 2008 til 2010, og ble kjent i Norge gjennom serien «Svenske Hollywoodfruer» og som deltaker i norske «Skal vi danse» i 2011.

Forrige uke avslørte hun at hun har forlovet seg med sin nye flamme David Johansson, og nå forteller hun om frieriet.

I en mail til svenske Expressen, forteller hun at han fridde til henne under en romantisk helgetur.

Les også: Svensk Hollywoodfrue i «Skal vi danse»

Planlegger bryllup

«David gikk ned på kne, ga meg en inderlig kjærlighetserklæring og åpnet en eske med en vakker forlovelsesring. Det er en dag jeg alltid kommer til å huske, så personlig, spesielt og helt perfekt», skriver hun.

Både Anka og Johansson er svenske, men har bodd i Los Angeles i flere år. De møttes gjennom felles venner i 2017.

«Bryllupsplanleggingen er i gang for fullt, men bryllupsdatoen holder vi for oss selv en stund til», forteller hun til den svenske avisen.

Anka har to ekteskap bak seg. I tillegg til ekteskapet med Paul Anka, var hun også gift i en måneds tid med Louis Yeager.

Skandaløse utsagn

TV-profilen er spesielt kjent for sine sjokkerende utsagn rundt kjærlighet og ekteskap. I en episode av «Svenske Hollywoodfruer» i 2010, fortalte hun at det var kvinnens oppgave å stille opp for mannen seksuelt.

– Om din mann vil at du suger ham hver morgen, det første du gjør når han våkner, ja, da får du stille opp med det som kone, og gjør du ikke det, da kommer han til å være utro mot deg, sa hun. 

Les også: Gunilla Persson (60) skal være klar for «Let's Dance»

DEL

FØLG OSS