Petter Stordalen deler barndomsbilde og visdomsord på Instagram

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 14.03-2019
  • Oppdatert: 14.03-2019
Stordalen deler ofte både fine og sterke øyeblikk fra sin hverdag på Instagram. Foto: Faksimile/Vidar Ruud, NTB Scanpix

«Det går ikke an å briljere i å være normal. Man må finne sin egen stemme», skriver hotellkongen. 

Petter Stordalen startet sin karriere som jordbærselger i Porsgrunn og er selve eksempelet på at man kan få til det meste hvis man vil.

Nå driver han selskapet Strawberry Group og er en av Norges mest kjente milliardærer. Men da han var liten, var Petter som de fleste av oss andre.

Les også: Petter Stordalen: – Jeg har nesten ingen venner

Nylig delte hotellkongen et koselig bilde av seg selv som barn på sin Instagram-profil. Under bildet skriver han at han ble kalt «Lille Petter Pæra» som liten, og at alt han ville på den tiden var å være som alle andre.

«Hvem har noensinne oppnådd noe stort ved å være som alle andre? sa mutter’n. Og hun hadde selvsagt helt rett. Verken Barack Obama, Elon Musk eller Steve Jobs kom så langt i livet ved å være som alle andre. Det går ikke an å briljere i å være normal. Man må finne sin egen stemme», skriver han.

Les også: Gunhild Stordalen: – Jeg har alltid visst at jeg var syk

Etter Stordalen la ut bildet, har det rent inn med kommentarer og likes. På profilen sin har han også lagt ut en video fra åpningen av hotellet Clarion The Hub, hvor han fløy inn på festen i zipline. Kvelden ble avsluttet med et fargesprakende fyrverkeri fra taket på hotellbygningen. 

DEL

FØLG OSS