– Pamela Anderson er sammen med ekskjæresten igjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.03-2019
  • Oppdatert: 08.10-2019
Anderson under en veldedighetsmiddag i Paris i januar. Foto: Thomas Sanson/AFP

Den tidligere «Baywatch»-stjernen (51) skal ha funnet tilbake til den franske fotballspilleren Adil Rami (33).

Det melder TMZ. Paret ble først sammen i 2017, og etter hvert flyttet Anderson inn hos fotballspilleren i Marseille, hvor han bor. 

Året etter slo de opp, men nå skal de imidlertid ha funnet tilbake til hverandre igjen. Rami er 18 år yngre enn Anderson, og spiller for den franske klubben Olympique de Marseille. Han har to barn fra et tidligere forhold.

Les også: Fra «Baywatch» til Silicon Beach

Grunnen til at paret slo opp i fjor, skal ha vært at forholdet gjorde at Rami ikke fikk tilbrakt nok tid med barna sine, ifølge Page Six. Anderson har sønnene Brandon (22) og Dylan (21) fra sitt første ekteskap med trommeslageren Tommy Lee.

Anderson og Lee giftet seg etter å ha kjent hverandre i bare 96 timer, og i ettertid skapte forholdet deres mange overskrifter i mediene. De var blant annet det første kjendisparet som opplevde å ha en privat video på avveie.

DEL

FØLG OSS