Slik finner du Googles skjulte «Snake»-spill

Marte Pritzlaff Njerve

  • Publisert: 01.04-2019
  • Oppdatert: 01.04-2019

Søkegiganten valgte en nostalgisk vri på aprilsnarr og relanserte «Snake» i kartene sine.

Mange kjenner igjen «Snake» fra gode, gamle mobiltelefoner fra Nokia, men det originale spillet er et arkadespill kalt «Blockade» fra 1976. I spillet er det om å gjøre for slangen å spise mest mulig uten å krasje i veggene eller seg selv. Jo mer slangen spiser, jo lenger blir den. 

Les også: Her får du alt du trenger fra nettet i én app Her får du alt du trenger fra nettet i én app

1. april lanserte Google Maps en ny versjon av spillet – gjemt i kart-appen. Det skriver Engagdet. Her er slangen byttet med et tog og det er om å gjøre å få flest passasjerer om bord før du krasjer. Du får i tillegg ekstrapoeng om du treffer severdighetene som dukker opp. 

Spillet finnes i Google Maps-appen på mobil, på Google Maps' sider på nett eller på spillets helt egne nettside snake.googlemaps.com. Se hvordan du finner spillet i mobilappen i videoen øverst i saken.

Les også:  Her kan du se passordene dine på PC-en

Til tross for at spillet ble lansert 1. april, er det ikke forbeholdt aprilsnarr alene. Gjennom mobilappen er spillet tilgjengelig i cirka én uke, men på spillets egen nettside vil det trolig være å finne i lang tid, ifølge Engadget.

SE VIDEO: Bli med inn i Googles aller første hovedkvarter:

DEL

FØLG OSS