Meghan og Harry vil holde fødselen hemmelig

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.04-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Foto: Chris Jackson/AFP

Det kongelige paret kommer ikke til å vise frem den nyfødte rett etter fødselen. Dermed bryter de en årelang kongelig tradisjon. 

Tradisjonen begynte med at prinsesse Diana viste frem nyfødte prins William til pressen bare timer etter fødselen i 1982.

I ettertid gjorde hertuginne Kate (37) det samme etter å ha født sine tre barn George (5), Charlotte (3) og Louis (11 måneder).

Ved hver av disse anledningene har Kate sett pyntet og plettfri ut, til tross for at hun nettopp har vært gjennom en fødsel. 

Les også: Her er barnenavnene Meghan og Harry kan komme til å velge

Etter fødslene har mange kritisert denne tradisjonen, fordi de mener at Kates tilsynelatende perfekte utseende etter en fødsel skaper et urealistisk bilde av hvordan det er å gå gjennom en fødsel. 

Se videoer av Kate etter fødslene nedenfor. Saken fortsetter under!

Snart blir Meghan Markle og prins Harry foreldre, og i ulikhet med hertuginne Kate og prinsesse Diana, kommer de ikke til å vise frem det nye familiemedlemmet med en gang.

I en uttalelse fra Kensington Palace, har paret skrevet at de er takknemlige for interessen rundt barnet deres, men at de vil holde planene rundt babyens ankomst for seg selv.

Les også: Meghan og Harry tilbake på sosiale medier

«Hertugen og hertuginnen ser frem til å dele de spennende nyhetene med alle med en gang de har fått muligheten til å feire det privat som en ny familie», heter det i uttalelsen, ifølge New York Times.

Ingen i den britiske kongefamilien har gitt en eksakt termindato, men ifølge Telegraph avslørte Meghan at hun har termin i slutten av april eller tidlig i mai under et kongelig besøk i Birkenhead i England tidligere i år. 

DEL

FØLG OSS