Madonna mener mobiltelefoner ødela forholdet til barna

NTB

  • Publisert: 06.05-2019
  • Oppdatert: 06.05-2019
Den frittalende sangeren under GLAAD Awards i New York.Foto: Eduardo Munoz/Reuters

– Jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn mobiltelefoner da de var 13 år gamle, sier seksbarnsmoren Madonna i et åpenhjertig, nytt intervju.

Derfor nekter hun adoptivsønnen David, som nå er like gammel, å få sin egen mobil. I intervjuet med Vogue hevder det nå 60 år gamle popikonet at mobiltelefonene ødela båndene hennes til de eldste, Lourdes (22) og Rocco (18).

– Det avsluttet forholdet mitt med barna. Ikke helt, men dette ble en svært, svært stor del av livene deres. De ble oversvømmet med bilder og begynte å sammenligne seg selv med andre, og det er virkelig dårlig for egen vekst.

Les også: Madonna klar for Eurovision

Samtidig som hun skryter av sin førstefødte, biologiske datter for å være mer talentfull enn henne selv, kritiserer Madonna henne:

– Hun har ikke samme drivkraft som meg, og igjen føler jeg at sosiale medier forpester henne og får henne til å føle at «folk kommer til å gi meg ting fordi jeg er Madonnas datter». Jeg prøver å gi henne eksempler på andre kjendisbarn som for eksempel Zoë Kravitz, som må jobbe seg gjennom dette «å ja, du er datteren til …" og til slutt blir tatt på alvor for det de selv gjør.

(Saken fortsetter under)

/

Etter Lourdes og Rocco adopterte Madonna fire barn fra det afrikanske landet Malawi: David, Mercy og tvillingene Esther og Stella, som hun nylig la ut en video av der de hyller henne på morsdagen. I intervjuet sier hun videre at David er mest lik henne, blant annet når det kommer til det hun kaller «arbeidsmoral».

– Han er den jeg har mest til felles med. Jeg føler at han skjønner meg; han har mer av mitt DNA enn noen av de andre.

I intervjuet går Madonna også til angrep mot aldersfokuset i musikkbransjen. Før hevder hun at folk prøvde å stoppe henne fordi hun ikke var pen eller talentfull nok.

– Nå er det fordi jeg ikke er ung nok, mener Madonna, som i helgen ble GLAAD-priset for å ha vært en pådriver for forandring.

Les også: Kaller Madonna for «tivolistripper»

DEL

FØLG OSS