Rod Stewart vil ikke slutte

NTB

  • Publisert: 15.05-2019
  • Oppdatert: 15.05-2019
Stewart under en konsert med Cyndi Lauper i fjor. Foto: Michael Loccisano/AFP

Fire konserter i uka – helt fram til jul. Hvorfor ikke? Rockelegenden Rod Stewart (74) har ingen planer om å legge opp.

– Det er verdens beste jobb, hvorfor skulle jeg slutte? Jeg har ikke gått lei enda, sier Stewart til TT når han er i gang med en omfattende turné.

Det britiske rockefenomenet lander i Stockholms Globen torsdag. Til nyhetsbyrået lover han en god opplevelse.

Les også: Legenden Stewart jubilerer

– Det kommer til å bli et fargesprakende, livlig og veldig sexy show – det blir to timer med låtene folk vil høre. Og mye mer. Det kommer til å bli fantastisk, det blir alltid det, bedyrer sangeren. Som kan skilte med at han slapp sitt 30. studioalbum i høst, «Blood Red Roses».

– Det kom bare smygende. Og det var først etter at platen var sluppet at jeg innså at dette var mitt 30. studioalbum. Jeg har ikke noen følelser knyttet til dette, for meg er det bare et nummer, sier han. Og forteller at det akkurat nå ikke foreligger konkrete planer om et nytt album. Men får han ånden over seg, kan det nok vanke noen versjoner av country- og folk-låter i fremtiden.

Les også: Her er sangen som var mest populær året du ble født

– Jeg har alltid likt Willie Nelson, han er en av mine favoritter. Men jeg har foreløpig ikke gått i gang med dette, det er bare en tanke, sier Stewart – og avslører at turné-livet arter seg langt roligere nå enn det gjorde før.

Men han elsker det fortsatt, understreker han:

– Ellers hadde jeg ikke fortsatt. Jeg trenger ikke pengene. Men jeg hadde ikke gjort det gratis heller.

DEL

FØLG OSS