«Game of Thrones»-stjerne Emilia Clarke røper årsaken til at hun sa nei til «Fifty Shades»

NTB

  • Publisert: 24.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Clarke under premieren til den siste sesongen av HBO-serien i april.Foto: Angela Weiss/AFP

Emilie Clarke sier hun takket nei til hovedrollen i «Fifty Shades of Grey» fordi hun var lei av å bli spurt om å gjøre nakenscener.

Riktignok tok Clarke, som spilte Daenerys Targaryen – den kommende dragedronningen, av seg klærne i «Game of Thrones». Men hun sier til Hollywood Reporter at hun ikke ville bli «båssatt for livstid» på grunn av «litt nakenhet for lenge siden».

– Det er irriterende som bare helvete og jeg er lei og trøtt av det fordi jeg gjorde det for karakteren min – ikke for at en eller annen fyr skal få sjekke ut puppene mine. Så da «Fifty Shades» var på gang, tenkte jeg «det orker jeg ikke», sier Clarke.

Les også: Så du denne tabben i «Game of Thrones»?

Hun roser "Fifty Shades"-filmenes kvinnelige regissør Sam Taylor-Johnson, men fastslår at etter nakenscenen i «Game of Thrones» tilbake i 2011 er «dette det eneste spørsmålet jeg blir spurt om kun fordi jeg er kvinne». Clarke hevder dessuten at «Fifty Shades»-filmene kun handler om «sensualitet og sex og det å være naken».

Tilbudet om hovedrollen gikk i stedet til Dakota Johnson, som til nå har spilt i tre filmer i «Fifty Shades»-franchisen. Dermed slapp Emilia Clarke også noe annet hun uttaler seg om til Hollywood Reporter:

– Én ting jeg ikke ville like å gjøre er noe som skal ha en oppfølger. Noe som kan ha «og så toeren og treeren og fireren». Jeg har lyst til å slippe å gjøre en av dem et minutts tid, fleipet Emilie Clarke – etter over åtte år med «Game of Thrones».

Se video: Slik ser «Game of Thrones»-stjernene ut i virkeligheten: 

DEL

FØLG OSS