Ellen DeGeneres fortalte om overgrep fra stefaren

NTB

  • Publisert: 29.05-2019
  • Oppdatert: 29.05-2019
Ellen Degeneres under GLAAD Media Awards tidligere i år.Foto: Richard Shotwell/AP

Talkshow-stjernen Ellen DeGeneres fortalte om overgrep fra stefaren da hun var tenåring og moren var syk med brystkreft.

DeGeneres (61) fortalte om historien under et intervju med David Letterman på det Netflix-baserte talkshowet hans «My next guest needs no introduction». Det var da Ellen DeGeneres var i midten av tenårene at moren ble syk av brystkreft. Mens moren lå på sykehus kom den nå avdøde stefaren inn til henne og fortalte at han måtte klemme på brystene hennes for å sjekke at hun ikke hadde noen svulster i dem.

Les også: Ellen DeGeneres: – Curlinggutta ser ut som halliker

– Han overbeviste meg om at han behøvde å kjenne på brystene mine, og videre en gang til. Enda en gang forsøkte han og da med å bryte opp døren min. Jeg sparket opp vinduet og rømte vekk fordi jeg forsto at dette ville utvikle seg til noe mer, sa DeGeneres under intervjuet.

– Det er virkelig en skrekkelig historie som jeg forteller nå fordi jeg vil at andre jenter skal forstå at ingen skal kunne gjøre noe slikt mot dem.

Hun fortalte videre at moren senere forlot stefaren.

Se video: Her synger Ylvis «The Fox» hos Ellen DeGeneres:

DEL

FØLG OSS