Justin Bieber utfordrer Tom Cruise til slåsskamp

NTB

  • Publisert: 11.06-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Justin Bieber da han var i Oslo i 2015. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Justin Bieber tar til Twitter for å utfordre filmikonet Tom Cruise til en slåsskamp i et bur, tilsynelatende helt ut av det blå.

– Jeg vil utfordre Tom Cruise til en slåsskamp i buret. Tom, dersom du ikke tar utfordringen og du er redd, vil det henge over deg for alltid. Hvem vil arrangere slåsskampen, skriver Bieber på Twitter.

Musikeren tagget UFC-sjef Dana White i meldingen. Buret Bieber snakker om, også kjent som oktogonen, brukes i MMA, en blodig og brutal kampsport. White leder organisasjonen som arrangerer verdens største MMA-kamper.

Les også: Justin Bieber bekrefter forlovelsen og takker Gud

CNN har ikke lyktes med å få kontakt med verken Bieber eller Cruise. Det er ikke kjent hvorfor 25 år gamle Bieber ønsker å slåss med 56 år gamle Cruise, men på sosiale medier er mange allerede i gang med å diskutere hvem som vinner i en slåsskamp mellom stjernene.

Se video: Biebers skandalekonsert i Oslo:

DEL

FØLG OSS