Celina Midelfart og Tor Olav Trøim søker hushjelp og barnevakt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 26.06-2019
  • Oppdatert: 26.06-2019
Trøim og Midelfart forlovet seg i 2009. Her var de på eliteseriekamp mellom Vålerenga og Brann. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Milliardærparet trenger hjelp i sitt nye hjem på Frogner. 

I stillingsannonsen, som er lagt ut på FINN, kommer det frem at paret ser etter en «oppegående, ansvarsfull og pålitelig» hushjelp og barnevakt.

Trøim (56) og Midelfart (46) bor i London, men ut i fra stillingsannonsen kan det se ut som de snart skal flytte til Frogner i Oslo. Det var Dagbladet som omtalte saken først.

Les også: Celina Midelfart tjente 17 millioner på én dag

Forretningsparet ser etter en ansatt med pedagogisk utdanning, god fremstillingsevne og sertifikat. Hushjelpen skal hjelpe de med sønnen Olav (8) i tillegg til å «sørge for at hjemmet fungerer optimalt».

I annonsen skriver de at de ser etter en «trygg og rolig voksenperson», og frister med gode betingelser til rett person.

Trøim og Midelfart er et av de rikeste parene innenfor norsk næringsliv. Trøim er kjent som shippingmagnaten John Fredriksens høyre hånd, og Midelfart eier investeringsselskapet Midelfart Capital.

Les også: Trøim og Midelfart selger aksjer for 886 millioner

Paret har alltid holdt tett om sitt privatliv, men ifølge Se og Hør, forlovet de seg i 2009. I 2011 fikk de sønnen Olav.

Midelfart var tidligere sammen med milliardæren Kjell Inge Røkke, og i 2003 ble hun koblet til USAs president Donald Trump

DEL

FØLG OSS