Her er superparets hemmelighet til et varig ekteskap

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.07-2019
  • Oppdatert: 04.07-2019

David og Victoria Beckham giftet seg i 1999. I dag har de vært gift i 20 år. 

Klesdesigner og tidligere Spice Girls-stjerne Victoria Beckham (45) ble først introdusert for fotballstjernen David Beckham (44) under en fotballkamp i 1997.

De ble fort et av verdens mest omtalte par, og to år etter de først møttes, giftet de seg i Irland. Nå har de fire barn sammen, og har vært gift i 20 år.

I et intervju på BBC sitt radioprogram Desert Island Discs i 2017, fortalte David hva han mente var nøkkelen til det lange ekteskapet.

Les også:  Victoria Beckham snakker ut om familiens felles «diagnose»

– Jeg tror det er fordi vi er en sterk familie. Vi har sterke foreldre, vi ble oppdratt til å ha de riktige verdiene, sier han, og fortsetter: 

– Selvfølgelig gjør man feil gjennom årene, og alle vet at ekteskap er vanskelig noen ganger, men det handler om å jobbe seg gjennom det.

(Saken fortsetter under)

Videre fortalte den tidligere fotballstjernen at mange antok at han og Victoria holdt sammen fordi de var «en merkevare», men at dette var helt feil.

– Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre, vi holder sammen fordi vi har fire fantastiske barn, og går man gjennom vanskelige tider? Selvfølgelig går man gjennom tøffe tider. Det er en del av forhold, av ekteskap, av det å ha barn og ansvar, sier Beckham.

Ekteskapet har ikke bare vært en dans på roser for det berømte paret. Spesielt de første årene de var gift, ble de utsatt for sladder og utroskapsrykter.

Les også:  Beckham ble lurt trill rundt - videoen er sett av millioner

De verste ryktene startet i 2004, da parets tidligere personlige assistent, Rebecca Loos (42) hevdet at David hadde vært utro med henne.

Flere ganger har det gått rykter om at paret skal skilles, og senest i fjor måtte de avkrefte bruddryktene.

Da de giftet seg i 1999, var det antageligvis mange som trodde at ekteskapet ikke kom til å vare, men David og Victoria motbeviste kritikerne.

Se noen av deres fineste stunder i videoen ovenfor!

DEL

FØLG OSS