Heidi Klum giftet seg i all hemmelighet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.07-2019
  • Oppdatert: 12.07-2019
Klum og Kaulitz viste seg offentlig sammen for første gang under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: Arthur Mola/AP

Supermodellen har funnet lykken igjen med den 17 år yngre musikeren Tom Kaulitz. 

Klum (46) og Kaulitz (29) giftet seg i februar, men har klart og holde ekteskapet hemmelig inntil nå. Det er kjendisnettstedet TMZ som har fått tilgang til dokumenter som viser at de nå er gift.

Paret skal ha møttes i februar 2018, og forlovet seg desember det samme året. Kaulitz er kjent fra rockebandet Tokio Hotel, hvor han er gitarist.

Den tyske supermodellen og musikeren har så langt ikke bekreftet ekteskapet, men da de forlovet seg i fjor, la de ut dette bildet på Instagram

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

I SAID YES ❤️

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

I mai 2018 viste paret seg offentlig for første gang, og i ettertid fikk Klum mye kritikk fordi hun datet en yngre mann.

Noen måneder senere, kommenterte hun kritikken i et intervju med InStyle

– Kjæresten min er mange år yngre enn meg, og mange setter spørsmålstegn ved det. Det er den eneste gangen jeg blir tvunget til å tenke på det og forsvare meg. Jeg tenker ikke så mye på det ellers.

Les også: Seal sørger etter Klum-brudd

Videre fortalte hun at hun ikke lot andres meninger påvirke henne.

– Man må bare leve et godt liv uten å bekymre seg så mye over hva andre tenker, for bekymringer kommer bare til å gi deg flere rynker, sa hun i intervjuet.

Klum har vært gift to ganger før og har fire barn, hvor tre av dem er fra ekteskapet med artisten Seal. Kaulitz har aldri vært gift, og har ingen barn fra før.

Klum har hatt en lang karriere både som modell og programleder. Hun er spesielt kjent for å ha vært en av Victoria's Secrets' offisielle «engler».

DEL

FØLG OSS