Robbie Williams ble «hjemsøkt» i flere måneder

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 15.07-2019
  • Oppdatert: 15.07-2019
Williams og kona Ayda Field under en prisutdeling i London i fjor. Foto: Joel C Ryan/AP

– Jeg turte nesten ikke å gå og pusse tennene, for da måtte jeg gå gjennom tåken, sier popstjernen om de skremmende hendelsene. 

Det er i podkasten «Alien Nation» Williams (45) snakker om spøkelsene som skal ha hjemsøkt ham. Før han møtte sin nåværende kone, bodde han hos en kjæreste han ikke vil navngi i et hus i Primrose Hill i London.

I podkasten forteller han at han merket at huset hadde en «rar og mørk» energi med en gang han flyttet inn. På denne tiden var Williams i starten av tjueårene, og tok mye kokain.

– Jeg kunne være i huset og høre lyden av fotskritt oppover trappene. Det ble verre og verre etter hvert. Kjæresten min trodde at det var bestefaren hennes som gikk igjen, sier han i podkasten.

Les også: Robbie Williams og Jimmy Page i hissig nabofeide

Videre forteller han at spøkelset fulgte etter ham over alt.

– Jeg kunne sette meg i bilen, og så hoppet hva enn det var inn i baksetet. Etter to måneder, taklet jeg det ikke mer. Jeg tenkte at hvis dette fortsetter, kommer jeg til å ta mitt eget liv, sier han.

En morgen Williams stod opp, skal det ha vært en form for «mørk tåke» ved senga hans. Da bestemte han seg for at det var på tide å flytte.

Les også: Robbie Williams får ikke solgt UFO-hus

– Jeg turte nesten ikke å gå og pusse tennene, for da måtte jeg gå gjennom tåken. Så jeg sa til hun som var kjæresten min denne tiden: «Jeg drar nå, blir du med meg?»

Den samme dagen sjekket Williams og kjæresten inn på et hotell i byen. Nå, over tjue år senere, bor han sammen med kona Ayda Field (40), som han giftet seg med i 2010.

Sammen har de barna Theodora (6), Charlton (4) og Colette (10 måneder). Familien bor delvis i Los Angeles og delvis i London. 

Se dette innlegget på Instagram

Backstage ❤️

Et innlegg delt av Robbie Williams (@robbiewilliams)

DEL

FØLG OSS